Skip to main content

Začínající manažeři se „projeli lanovkou“.

Jeden z únorových workshopů Cable car (Lanovka) byl speciální. Sešli se začínající manažeři z různých koutů České republiky, aby si ověřili svůj potenciál v oblasti vedení týmů. Zeptali jsme se jich bezprostředně po skončení.

Cable Car

Co Lanovka nabídla právě Vám?

Zuzka

Pro začínajícího manažera je "lanovka" sondou do vlastního nitra. Odhalí nejen silné, ale také slabé stránky. Moc se mi líbilo následné hodnocení a poskytnutí feedbacku. Díky tomu se začínajícímu manažerovi utvoří mnohem vyspělejší vnímání sebe sama.

Miloš

Myslím, že je to výborný trénink pro začínající lídry. V bezpečném prostředí si mohou vyzkoušet své schopnosti. Prověřit na reálných situacích, jak by se měnilo jejich chování a jak by si poradili s běžnými problémy. Myslím, že je to výborná forma, jak si nastavit zrcadlo a otevřeně a bez obalu se podívat na své vlastní přednosti a nedostatky.

Richard

Osobně jsem si ověřil, že není dobré si bezhlavě udělat vlastní názor nebo mít svoji utkvělou myšlenku a tu v týmu razit, jenom protože máte funkci. Je dobré nechat nejprve mluvit všechny členy týmu, následně přidat svůj názor a společně diskutovat a hledat východisko.